Japansk Facelift

Giv dit ansigt ny glød, og slip stress og spændinger.

Japansk Lifting er en fantastisk og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage- og ansigtsmassage.

Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater.Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligvis, men hævelser og fine linjer reduceres også, og hudens tekstur forbedres. Samtidig tilføres ansigtet mere farve, glød og udstråling, eftersom spændinger, muskler og væv frigives.

Desuden øges blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer reduktionen af kollagen og elastin.

 

"BE YOUR OWN KIND
OF  BEAUTIFUL."

Jeg bruger produkterne IncaEarth by Lone Sørensen, de er en række af økologiske cremer og olier. Her bruges bla. 100% ren hybenrosenolie, som har en stærk og effektiv cellegendannende virkning.

Kan alle modtage Japansk Facelift behandlinger?
Ja, det er en perfekt behandlingsform med positiv og dyb effekt for alle. Også hvis du har Rosacea eller er gravid.

Facelift behandlinger

Pris: 1 time til 599 dk.kr. med
1 ansigtsmaske eller 650 dk.kr.
med 2 ansigtsmasker.
TILBUD: 3 gange til 1500 dk.kr.
10 gange til 5000 dk.kr.
TILBUD 1x2: 1 Japansk Facelift
og 1 Harmonyum Healing 999 d.kr.
Sted: Bagerstræde 3A, 3300 Frederiksværk eller Dalgas Yoga, Dalgas Boulevard 59, 2000 Frederiksberg
Bestil tid: Mail Eva eller ring på mobil 6016 9613
Betaling: MobilPay 6016 9613 eller bankoverførsel nr. 3572 konto 3572921204
Spørgsmål: Kontakt Eva

Om Facelift:
Japansk Lifting bygger på den tanke, at også ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spændstige og ungdommelige. Helt afgørende er det også, at zoneterapipunkterne i ansigtet er forbundet til kroppens indre organer. Er der ubalancer i dele af kroppens organer, kan det aflæses i ansigtets linjer af certificerede terapeuter. Japansk Lifting har ved hjælp af ansigtszoneterapien og lymfedrænagen en positiv indflydelse på ubalancerne og dermed også på ansigtshudens tekstur.

Teknikken:
Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af hele 24 punkter, som påvirker kroppens energisystem.

Praktisk:
Du ligger fuld påklædt på massage briksen. (tag gerne en bluse på der er nedringet) Der bliver brugt puder og tæpper som understøtter din krop, så du kan ligge så behageligt og afslappet som muligt og bare nyde denne forskønnelse og forkælelses stund.

Hvad kan du forvente ?
Når du ankommer gennemgår jeg først behandlingens forløb:
Efter at have indtaget din plads på briksen renser jeg dit ansigt med rensecreme.

Derefter får du en ler maske på, som påføres med pensler, masken afgifter og dybderenser huden.

Nu er det tid til den skønneste Hybenrosenolie der er fuld af antioxdanter. Den bruges når der skal aktiveres punkter som påvirker kroppens energisystem, ansigtsmassage, ansigtsgymnastik samt lymfedrænage. Endnu en maske, denne gang en hyben lifting maske, som har en muskel- og vævs opstrammende effekt.

Efter næsten en times aktiv behandling, er det vidunderligt at få muskel massage med saltkugler som køler ansigtet ned og forkæler huden med 12 nødvendige mineraler.

Sidste værk på kronen er Hyben dagcremen som sikre huden den helt rette fugtighed og heler ar og hudpletter. Så er du klar. Afslappet, afstresset og med et ansigt der gløder af liv og vitalitet.

full_lilla_Logo_facelift_we
Hvad siger andre

TESTIMONIALS

Eva er en meget sympatisk og hjertelig person og man føler sig med det samme i trygge hænder, når man lægger sig på briksen. At få en Facelift er meget afstressende og afslappende. Bare efter en behandling under Evas kyndige hænder er resultatet positivt, for det er så tydeligt, at der er kommet mere liv og glød i ansigtet. - Susanne

Det var det mest vidunderlige selvforkælelse jeg længe har prøvet. Under hele behandlingen lå jeg og nød Evas professionelle hænder i mit ansigt. Eva havde fra start fortalt hvad der kom til at ske. Eva har de blødeste hænder og jeg kunne mærke hele mit ansigt nærmest “smeltede" og blev glattet helt ud. – A B

Jeg har aldrig i mit 59 år fået en ansigstbehandling, så jeg har ingen erfaring. Så snart jeg lå på briksen og var i Evas kyndige hænder, gav jeg helt slip. Det var som at få fuld Body massage, og det har jeg prøvet mange gang. Det var som hele mine krop, ja og sind – fik lige hvad der var brug for. Helt forrygende oplevelse. - Ilse

Da jeg var færdig følte jeg mig “som født på ny” Det vildeste var dog da jeg så mig i spejlet. Jeg kan ikke huske at jeg har set mit ansigt med så meget glød og varme, og jeg kan kun sige at det kunne jeg mange dage efter.  Selv mine Yogi veninder kunne se det. Det er ikke sidste gang jeg har prøvet Japansk Lifting hos Eva. - Annelise